Hallå!

I dag är det verkligen vår! Jag tog en promenad klockan 9, innan barnvakten skulle åka hem, det var +4 grader, blå himmel och strålande solsken! Sååå himla skön ute och såååå himla skönt att se solen igen.

När jag kom tillbaka efter promenaden var jag tvungen att ta ett tarv runt huset och kolla vårtecken. Och minsann, har inte krokusarna kommit upp! Kom på att det är dax att klippa ner clematisen i mars och kanske rensa bort fjolårs humlen. Man blir sugen på att jobba i trädgården direkt när solen börjar värma :).

Har bestämt mig för att försöka hitta några träd som skulle kunna trivas på vår torra östsida mot gatan. Och så ska jag plantera ett nytt äppelträd mellan de två gamla, maken får säga vad han vill om det *hihi*. I dag är han inte hemma så han kan inte styra mina vårrusiga tankar!