Hejsan

Fredag. Min och dotterns lediga dag än så länge. I höst börjar hon ju Förskoleklass så då får vi se hur det blir med ledigheten. Men i dag har vi som sagt varit lediga och inte gjort många knop. Tvättat lite som vanligt, dammsugit, tittat på tv och suttit framför varsin dator *haha*. Joo då hon har också en dator nu för tiden, hon har tagit över min gamla bärbara och ligger i soffan eller sitter på golvet och spelar spel eller tittar på Bolibompa. Första dagen hon hade datorn var hon helt tokig och satt med den hela dagen men nu har hon som tur är lugnat ner sig. Men hon är en jäkel på tangenterna och med musplattan den lilla grodan 🙂

I morgon åker maken till Stockholm för att umgås lite med två gamla kompisar. Då får vi festa här hemma på kinamat som han aldrig vill ha! Sen blir det Melodifestival på kvällen och vi får veta vem som får representera Sverige i Moskva.