Hej

Nu är jag trött! Efter en hel dags utbildning på jobbet så var det ruscha hem och fixa korv med bröd som bukfylla inför det STORA födelsedagsfirandet. Strax före klockan 17 började gästerna trilla in och de slutade inte komma förrän vi var 17 personer runt bordet. Det var lite trångt men det gick jättebra och var sååå trevligt. Det är mysigt när alla kan sitta tillsammans i samma rum 🙂 även om ungdomarna så småning om spred ut sig förstås.

Tyvärr mins jag inte hur vädret var när födelsedagsbarnet föddes men i dag har det snöat hela dagen. Det blev inte mycket av det för först var det mest blött och sen blev det pudersnö, men det ger lite stämning i alla fall när man tänder en marschall och lykta utanför dörren.

Nej nu ska jag krypa till kojs. Frukostäggen är kokade och lunchen är framtagen från frysen. Man kan se fram emot ännu en trevlig dag på jobbet 🙂