Hejsan!

Jaha. Tiden går fort när man har roligt :).
I morgon bär det iväg till Spanien för att vandra. Det är helt klart som de säger att tiden går fortare och fortare ju äldre man blir…. eller vad beror det på att man inte hänger med alls längre.

Nyss var det 1 maj och vi pratade om att åka till Spanien. Sen har jag inte hunnit mer än vara sjukskriven, åka till Kreta och vara i Brantevik en vecka innan det är dax för oss att åka.

Jag har lagt fram lite kläder och andra grejer på soffan men har så svårt för att bestämma vad och hur mycket jag ska ta med mig. Men man ska inte ta med sig någonting som man tycker kan vara ”bra att ha”. Jag får nog plocka bort hälften *hehe*. Ambivalent har jag fått höra att det heter med ett finare ord. Det där som jag är…..

Solen skiner från en näst intill klarblå himmel. Tvätt hänger ute på tork och jag sitter ute och njuter. Men nu är det nog sista gångn man kan få något att bli torrt ute på torkvindan. När jag kommer hem igen är det redan slutet av september.

kram