Hejsan!

Vilket underbart väder!
Minus tio grader, strålande solsken, knallblå himmel och fåglar som kvittrar.
Helt otroligt skönt att komma ut på en riktig långpromenad efter att ha suttit inne i vad som känns som flera månader. Varför jag inte har varit ute tidigare? Ja det kan man verkligen undra!

Efter en decembermånad som varit så slapp och slö så det är helt makalöst är det dax att börja leva igen. Jag måste ha känt samma sak förra året för det var då jag drog i gång med LCHF. Jag vet inte vilket datum det var, men att det var i januari eller februari det vet jag :).

Du har rätt i att det blir kämpigt att få ihop 10 000 steg om dagen Mia, så vinna någon ”Först till 1 mijlon steg tävling” kan jag ju glömma. I dag kom jag i alla fall ihåg att ta med stegräknaren. 6780 steg blev det under en rask en timmes promenad. Först cyklade jag 10 km också. Men DET var jobbigt. Det känns att jag har varit lite krasslig i veckan.

kram