Hej!

Vilka trevliga kvällar jag har haft den här veckan tillsammans med mina arbetskamrater och andra :).
I går var jag på inrednings/klädkväll tillsammans med åtta andra kvinnor.
Vilket bra humör jag var på och vad positiv jag kände mig när jag kom hem. Sååå trevligt att se lite fina inredningsgrejer, ge varandra smakråd när det gäller kläder och få gott fika. Vilken god morotskaka jag åt *mums*.


I förrgår var jag hos Arja på myskväll. Hon bjöd på goda snittar, glögg, pepparkakor och trevlig samvaro. Det låter som jag tycker om att äta…. åh vad jag tycker att det är trevligt *haha*.
Det som är lite jobbigt är att det kan vara svårt för en småbarnsmamma utan körkort att komma till och från alla dessa trevliga tillställningar. Maken får skjutsa och hämta och pojkarna komma och passa sin lillasyster. Men men det går :).

I kväll ska vi på Hairspray! Då är det mormor som får rycka in och passa lilla hjärtat.

kram