Hejsan!

Maken har varit på ”Retro Gathering” hela helgen så ungarna och jag har levt på snabbmat :). Jag förstår inte varför han inte vill ha pizza, hamburgare, kinamat eller gorbys piroger…. det är ju sååå bekvämt *haha*.

Men jag har inte bara ätit i helgen utan gjort allt det gamla vanlig också. Städat och tvättat förstås. Och bakat! I går hade jag Parytlite demonstration här så i lördags hjälpte sonen mig att göra kladdkakor och i går på förmiddagen gjorde jag äppelpajer och toskakaka. Tycker det är så svårt att veta hur mycket som går åt och det gör inget om det blir över så jag drog på .. och fick hälften kvar :).
Det är inte ofta vi har besök här hemma men det var riktigt roligt med 13 kvinnliga gäster :). Tack för att ni kom allihop!

I dag är vi lediga och latar oss. I kväll ska jag hem till Rosa och pyssla! Måste leta reda på nåt att pyssla med!

kram