Hej!

I går när vi gick hem från dagis plockade vi vitsippor! Inte hade jag sett dagen innan när vi gick hem att de blommade. Det går fort nu ute i naturen! Såg att forsythian blommade nere vid hamnen och på vägen in mot Centralen men vår buske hemma är fortfarande i knopp.

Jag lade det här inlägget under kategorin Jobb och med ämnesrubriken Party…. varför då…? Jo dels som omväxling till mina Vårinlägg och för att det har varit PARTY igen :). FOREVER aloe vera produkter med inriktning på smink den här gången och det var mina arbetskamrater jag träffade… de flesta…. *haha*. Nej vi får ju aldrig nog av varandra, vi vill bara träffas hela tiden dag som kväll! Är det inte Forever produkter så är det kryddor eller inredning 🙂 och lika trevligt är det varje gång. På lördag ska jag på party igen men då är det Partylite som är på tapeten och inte tillsammans med mina arbetskamrater som oväxling, utan med svärmor.

Vad händer annars då. Ja inte så mycket. Jag har haft mycket på jobbet och maken har mycket på sitt jobb. I morgon är det fredag och ledig dag så det blir väl lite tvättat och lite dammsuget och ut med påsken. Men vi ska försöka att inte bara sitta inne hela dagen dottern och jag. Hon fick en ”kickibård” i måndags och vill bara ut och åka med den hela tiden. På med skydden och hjälmen -För det är viktigast förstår du! Hon är fortfarande så liten så hon tycker att det bara är fint med hjälm, inte pinsamt alls. Glöm att brorsorna skulle sätta en hjälm på huvudet när de ska ut med cykeln eller kickboarden!

kram